Remek segédeszköz a burkolatszintező ék

burkolatszintező ék

A lakáson belül több helyiség is akad, amit érdemes lehet lecsempézni. Bár a linóleum és más jellegű PVC padlóburkolatok ugyanúgy megfelelnek bizonyos környezetekbe, a természetes kövekből vagy égetett kerámiából készült lapok stílusukban kedvezőbb hatást keltenek. A művelet során a burkolatszintező ék használata sem maradhat el.

Ezt a hatékony eszközt a nagyobb méretű és vékony csempéknél lehet nagy sikerrel alkalmazni. A burkolatszintezo.hu webáruházban prémium alapanyagokból készült burkolatszintező ék kapható, közvetlenül a gyártótól. A használata egyszerű, de szükség van hozzá a lapszintező talpakra is, ezek teszik teljessé a rendszert.

Ezek behelyezhetőek a csempe alá, majd a felső fül részébe illeszthető a burkolatszintező ék. Egy speciális fogó segítségével végezhető el a kívánt mértékű beszorítás, a végső fázis eléréséhez. A teljesen sík felszín jóformán csak ilyen formában képezhető ki, ugyanis a lerakást követően, a ragasztó száradása során, még utólagos anyagmozgásokkal lehet számolni. Ennek a hibának a kiküszöbölése többé nem fog gondot okozni.

Author: seditor