Rendkívül sokoldalú az Ahimsa mosóparfüm

ahimsa mosóparfüm

Egy háztartásban nemcsak a tisztítás során, de a mosás alkalmával is rengeteg felesleges vegyianyagot használunk. Ez nemcsak a környezetet terheli meg, hanem a család kasszáját is. A hihetetlenül intenzív Ahimsa mosóparfüm lehetővé teszi, hogy akkor se kelljen lemondani az illatos ruhákról, ha nem akarunk öblítőt használni.

Ecettel vagy citromsavval keverve, elegendő néhány csepp belőle az öblítő rekeszbe és mosás után már érezhetjük is a csodálatos illatokat. Nem kell lemondanunk a komplexebb illatokról sem, hiszen már számos változatban elérhető ez a remek koncentrátum. Mivel ennyire kompakt az Ahimsa mosóparfüm, ezért sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a hagyományos öblítők.

Remek áron lehet hozzájutni és elképesztően hosszú ideig elég. Azonban nemcsak mosáshoz használható az Ahimsa mosóparfüm. Szórófejes üvegekben eloszlatva, akár vasaláshoz is tökéletes megoldás lehet. Teljes mértékben egyénileg megszabható, hogy mennyire intenzív hatást szeretnénk elérni. A szobák vagy szekrények illatosítását is tökéletesen elvégzi.

Author: seditor