Speciális fejlesztésű azonnal terhelhető implantátumok

azonnal terhelhető implantátumok

Nem kell senkinek beletörődnie abba, hogyha elveszíti a fogait egy baleset, betegség vagy pusztán az életkorából kifolyólag. Az emberiség már évszázadok ezelőtt kitalált különféle módszereket a fogak pótlására.

Ahogy telt az idő, úgy váltak ezek a módszerek, eljárások, egyre kifinomultabbá, míg eljutottunk az azonnal terhelhető implantátumok korába. Jól hangzó elnevezés és laikusként érthető, hogy sokan kételkednek benne.

Elvégre egy vagy több titáncsavar kerül elhelyezésre az állkapocscsontban, amin a koronák fognak elhelyezkedni. Fájdalmasnak tűnhet, viszont az eddigi páciensek beszámolója alapján egyáltalán nem nevezhető annak. A végeredmény önmagáért beszél. Első ránézésre meg sem lehet mondani az azonnal terhelhető implantátumokról, hogy az valójában nem egy eredeti fogsor.

A kevesebb fájdalommal járó eljárás sokaknak vonzó lehet, hiszen feltárás nélkül kivitelezhető, ami csökkenti a gyógyulási folyamatot. Az előzetes konzultáció, a röntgen elkészítése, mondhatni több időt vesznek igénybe, mint maga az azonnal terhelhető implantátumok behelyezése.

Author: administrator