Szilikon olaj a fakult felületekre

szilikon olaj

A mesteremberek és az ügyes kezű férfiak egyaránt tudják, hogy a forgó és mozgó alkatrészeket megfelelő kenéssel kell ellátni annak érdekében, hogy hosszú ideig tökéletesen működhessenek. Sokféle munkára a szilikon olaj jelenti a legjobb megoldást, ami természetes és működő felületekre ideális, sőt, a fagyos időben a kőburkolatokra kenve is igazán hatékony.

Kapható ez a remek termék a hungarolube.hu webáruházban is, ami azért jó lehetőség, mert egy tapodtat sem szükséges otthonról elmenni a beszerzés érdekében, hanem csak a megrendelést kell elvégezni, aztán kivárni a házhozszállítást. Például a készleten szereplő SL 55 szilikon olaj 1 és 4 literes kiszerelésben vehető meg. Ez a készítmény kiváló vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik.

Amint már említettük, több területen is felhasználható, ezért érdemes minél előbb beszerezni. Ha fakult felületre kerül, mélyíti és felújítja azoknak a színét. Ugyanakkor korrózió elleni védelemhez is kiválóan alkalmazható a szilikon olaj. Nem támadja meg a műanyag és a gumi alkatrészeket sem.

Author: administrator