Szilikonolaj fagytalanításra és felújításra

szilikonolaj

Nagyon előnyös, ha kéznél van egy olyan kifejezetten sokoldalú termék, amire számos helyzetben lehet támaszkodni. A szilikonolaj egyértelműem beletartozik ebbe a kategóriába. Gyakran nem is tudjuk, hogy mennyire tág tartományon belül mozoghatunk, hiszen egyszerűen fel sem fogjuk a termékek képességeinek a határait.

Akkor nézzük meg kicsit közelebbről, hogy mikor kerül elő a fészerből a szilikonolaj. Az SL-55 márka védjegye alatt megszülető minőségi összetevők azon kívül, hogy a mozgó alkatrészek kenéséhez alkalmazható, amire a legtöbb motorolaj is szolgál, még a műanyag és gumifelület felújításában is hasznos segítőtársunkká válik.

Nem támadja meg ezeket a komponenseket és a fakó színeket kicsit elmélyíti, kiemeli. A szilikonolaj a kőburkolatok fagytalanítására szintén megfelel. A téli hónapokban sok balesettől kímélhet meg bennünket a rendszeres használata. A korrózióvédelem területén sem hagy cserben bennünket. Látható tehát, hogy a szilikonolaj egy valódi főnyeremény, amit megéri életünk részévé tenni. Mire várunk még?

Author: administrator