Színvonalas az utaztatás a BeSafe gyerekülés ölelésében

BeSafe gyerekülés

Nagyon fontos, hogy ameddig csak tudjuk, menetiránynak háttal utaztassuk a csöppségeket az autóban. Az ISOFIX rendszerrel ez mindösszesen 0-18 kg-ig lehet csak, míg az iZi Plus típusú BeSafe gyerekülés esetében megoldható 0-25 kg súlyig. Ez azt jelenti, hogy a csemeték akár 5 éves korukig is szállíthatóak ebben a helyzetben.

Az üléspozíció ennél a modellnél 3 fokozatban állítható és a piacon kapható legjobb dönthetőséggel bír. A kiemelkedő oldalvédelem fokozottan óvja a kicsik mellkasát és fejét, valamint a lábtere is nagyobb. A BeSafe iZi Up pedig már úgy lett kifejlesztve, hogy egy oldalirányból érkező esetleges ütközésnél elfordul. Ezzel a fejlesztéssel komoly sérülésektől óvhatóak meg a csöppségek.

A cég működése óta minden erejével arra törekszik, hogy a lehető legbiztonságosabb gyereküléseket kínálhassa minden korosztálynak. Folyamatosan fejleszt, tesztel, újít. Ezeket minden használó meg is tapasztalhatja, éppen ezért örvend folyamatosan a BeSafe gyerekülés töretlen népszerűségnek.

Author: administrator