Szita nyomda kitűnő technológiákkal

szita nyomda

Az élet számos területén népszerű megoldás a különféle logóval, grafikával ellátott pólók, legyen szó egyéni vagy cégszerű felhasználásról. Amennyiben szeretné, ha az alkalmazottai egyforma munkaruhákban, pólókban dolgozzanak a cégénél, ezzel is bizalmat teremtve a kliensekben, megrendelőkben, akkor tudnia kell, hogy egyszerűen megrendelhető a póló nyomtatás Budapest területén, ami kiváló lehetőség. Ennek a szolgáltatásnak a megrendelését megteheti, ha felkeresi az aamillernyomda.hu weboldalt. A lényeg pólónyomás esetén mindig a nyomandó színek száma és a darabszám. Ehhez a nyomda 3 eljárást alkalmaz.

A kisebb darabszámú, tehát 20 darab alatti megrendeléseknél, az egyszínes pólónyomás esetében rentábilis a szitanyomás, mert nagyon jól alkalmazható. Viszont a kevés darabszámú, de színes nyomat esetén, világos pólókra javasolt a szublimáció. Ugyancsak kevés darabszámnál sötét pólóra színes nyomathoz ajánlott a professzionális transzfer eljárás. Nagyobb mennyiségnél színes, akár többszínű grafika esetén szintén a szitanyomást alkalmazzák. Kérjen árajánlatot, hogy a póló nyomtatás Budapest városában minél hamarabb elkezdődhessen!

Abban az esetben, ha nemcsak pólókkal akarja megajándékozni az alkalmazottait vagy ügyfeleit, hanem más tárgyakkal is, mint poharakkal, bögrékkel, üveg-, műanyag-, kerámia- vagy porcelántárgyakkal, a szita nyomda ezt szintén elvégzi. Ez a vállalkozás ugyanis 23 év szakmai tapasztalattal és a legújabb technológiák alkalmazásával igyekszik az ügyfelei igényeit a legjobb minőségben, gyors és precíz munkával kielégíteni.

Azért érdemes a szita nyomda szolgáltatásait igénybe venni, mert bármennyi példányszámú megrendelést egyaránt vállal, ráadásul nagyon korrekt áron. Lehetőség van sürgős esetekben, 72 órán belüli expressz nyomtatásra is. A szita nyomda a nettó 18 000 Ft feletti megrendeléseket ingyen házhoz szállítja a fővárosban és a Pilis régiójában. Ezért ne habozzon, ha munkaruházatot vagy ajándéktárgyakat szeretne nyomtatni a cége logójával vagy bármilyen más mintával!

Author: administrator