Takarékos és hatékony megoldás a csepegtető öntözés

csepegtető öntözés

A növények ideális fejlődéséhez megfelelő mennyiségű vízre van szükség. Ennek a kijuttatása többféle módon valósulhat meg, de a hatékonyság szempontjából egyértelműen a csepegtető öntözés a leginkább ideális megoldás. Az egyre forróbb nyarak miatt mindenképpen előre kell gondolkodni és kiépíteni az öntözőrendszer azon változatát, amivel kellő eredményt lehet elérni.

A víztakarékosság kulcsfontosságú, hiszen a tartalékok is ki tudnak merülni a heteken át tartó szárasságok esetén. A csepegtető öntözés révén pontosan annyi és kifejezetten oda juttatható el a nedvességből, amennyi az ideális termésátlag kifejlődéséhez szükségeltetik. Túlzásba sem szabad esni, valamint hiába lesz a talaj locsolva távol a tövektől.

A megfelelő csövek, csapok, vezérlők mind rendelkezésre állnak kedvező ár-érték arányban a kertesontozes.hu weboldalon. A profi rendszer felépítése megoldhatóvá válik egyszerűen, csak neki kell látni a feladatnak. A csepegtető öntözés révén pedig a növényeknek sem kell szűkölködniük és bátran kibonthatják a leveleiket.

Author: seditor