Tartós és könnyen kezelhető köröm zselé

Köröm zselé

Aki gyakran jár műkörmöt tétetni, annak már ismerősek a folyamat során alkalmazott anyagok és eszközök. A körömcsiszoló gép sem újdonság a legtöbb nőnek, hiszen a szakemberek gyakran használják és a vendégek is jól ismerik. Eddig úgy tartották, hogy a műkörmökhöz nélkülözhetetlen eszközöket a zselék és az lámpák jelentik. Nos, valóban ezek nélkül lehetetlen dolgozni, azonban a munkafolyamat szerves részét képezi a régi zselé eltávolítása is.

Bár ez megoldható reszelővel is, de sokkal hatékonyabb módszer erre a körömcsiszoló gép segítségével történő polírozás. Egy ilyen eszközzel ugyanis könnyen és gyorsan eltávolítható a lenőtt zselé. A hölgyek megnyugtatása végett azt is érdemes megemlíteni, hogy a rendeltetésszerű használata teljesen fájdalommentes. Az ára sem magas, ezért nemcsak azoknak tanácsos a körömcsiszoló gép beszerzése, akik szalonban dolgoznak, hanem azon kísérletező kedvű műköröm rajongóknak is, akik otthon szeretik a körmeiket szépítgetni, építgetni.

Az pedig csak plusz pont, hogy már az interneten keresztül is megvásárolható. A csodálatosan csillogó, természetes hatású műkörmök alapfeltétele a jó minőségű zselé megléte. Manapság már egyre több olyan köröm zselé kapható, aminek a használata roppant egyszerű. Eleinte a piacon csak pár fajta volt kapható, így sem a szakemberek, sem pedig az otthon műkörmözők nem volt igazán miből válogassanak. Ez az évek során teljesen megváltozott, ezért az igényeknek egyre jobban megfelelő termékek jelentek meg.

Az egyik legközkedveltebb fajta az átlátszó, vagyis clear UV köröm zselé, ami mind építésre és töltésre, mind pedig C ív készítéshez egyaránt alkalmas. A tökéletesen természetes hatású körmök érdekében, sokan használnak körömágy-hosszabbító termékeket, amelyek a rövid és rágott körmök hosszabbítására is megfelelőek. Mivel a francia manikűr örök kedvenc, senkinél nem hiányozhat a tökéletes fedésű, sűrű fehér köröm zselé . Bármelyikre is legyen szükség, mindegyik megtalálható és megrendelhető a monabeautyshop.com webáruházon keresztül, ahol az árak is kiválóak.

Author: administrator