Tartós és légáteresztő bőr kesztyűk

bőr kesztyűk

Sok munkavégzéshez elengedhetetlen a megfelelő védőkesztyű használata, ami megóvja a dolgozót az esetleges balesetektől. A munkavédelmi bőr kesztyűk két kategóriára oszthatóak, mégpedig a kombinált és a teljes bőr változatok.

A kombinált kesztyűk tenyere bőrből készül, a háta pedig vászonból. Ezeket gyártják marha- és sertésbőrből egyaránt. Az előbbi tartós, strapabíró, könnyen kezelhető, ellenáll a szennyeződéseknek és a víznek is. A sertésbőrből készült bőr kesztyűk szintén tartósak és légáteresztőbbek, mint a marhabőr változatok. Ezeknek legnagyobb előnyük, hogy nedvesség után puhábbak maradnak, mint a többi bőrtípus. Bármelyik típus kell egy adott tevékenység végzéséhez, amit egyébként törvény is szabályoz, az enante.hu webáruház kínálatában biztosan szerepel.

Akár klasszikus sofőrkesztyű, akár hegesztő vagy vágásbiztos típusra van szüksége, azt magas minőségben éri el a webshopban. A bőr kesztyűk kiválasztásában termékszűrő nyújt nagy segítséget a vásárlóknak, így ár, gyártó, méret szerint dönthetnek.

Author: seditor