Te is figyelsz erre fehérjepor fogyasztásnál?

fehérjepor

Sokan azt gondolják, hogy csak a testépítőknek, hivatásos sportolóknak van szükségük fehérjeporok fogyasztására, pedig ez nem így van. Nem csupán sportolás, izomépítés vagy fogyókúra idején ajánlott fogyasztani, amit feltétlenül az utasításoknak megfelelően kell végezni. Ez is hozzátartozik a fehérjepor helyes használatához. Az intenset.hu weboldalon minden szükséges információt megtalálhatsz erről és érdemes tájékozódnod, ha a szedése mellett döntesz.

A fehérje alapvetően nélkülözhetetlen a testünk egészséges működéséhez, a porok formájában történő fogyasztása is sok előnnyel jár. Azt, hogy mennyi fehérjepor elegendő és mikor fogyaszd, megtudhatod a dobozon vagy zacskón lévő leírásból. Az a legoptimálisabb, ha a nap folyamán egyenletesen viszed be a szervezetedbe, mivel egyszerre csak 30 grammot képes megemészteni, lebontani. A fogyasztásra ideális időpont a reggel, ébredés után, hiszen amúgy sem jutottál semmilyen tápanyaghoz egész éjjel.

A reggel elfogyasztott protein nagyszerűen hasznosul a szervezetedben. Az edzés utáni időpont is kiváló a proteinbevitelhez, ugyanis a gyakorlatok végzése alatt az izmok kiürítették a raktáraikat és félő, hogy tápanyag hiányában a test az izomszövetekhez nyúl. Tanácsos figyelned arra, hogy napközben a gyorsabb felszívódású proteineket használd, este pedig a lassabban hasznosuló változatokat. Így nem fekszel le éhesen és a lassan felszívódó tápanyagoknak köszönhetően, éjszaka sem leszel éhes.

A prémium protein fogyasztása az egész testünkre nagyon jó hatással van, például serkenti az agyműködést is. A fehérje rengeteg energiát ad, minimális kalóriabevitel mellett. Ez a tulajdonság elsősorban akkor jön jól, ha fogyni szeretnél, de az ideális testsúly megtartásában is segít. A fehérje lebontása több energiát igényel, mint amennyit szolgáltat. Továbbá, az előnyeihez tartozik, hogy építi és megőrzi az izmokat, csökkenti a savasodást, valamint támogatja az immunrendszert. Dönts a legjobb minőségű fehérjepor mellett és használd helyesen, hogy élvezhesd az előnyeit!

Author: seditor