Tényleg segíthet a nőgyógyászati problémák kezelésében az Aviva torna?

Szabó Kitti Aviva oktató

Egy nő életében sok nőgyógyászati probléma előfordulhat, de nem minden esetben segítenek az orvosok által felírt gyógyszerek. Azonban létezik egy kiválóan kidolgozott mozgásforma, ami sok gondot megoldhat, talán még a meddőség is kezelhető általa. Szabó Kitti Aviva oktató szerint a módszer „speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.”

Tulajdonképpen, maga a torna csak egy része az Aviva módszer komplex eszköztárának, hiszen ez magába foglalja a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is. A gyakorlatok célja, hogy az úgynevezett dolgozó zónában, vagyis combközéptől a köldökig felserkentse a vérkeringést, aktiválja a pajzs-, a csecsemő- és az agyalapi mirigyeket. Nem nehéz az Aviva torna, ami dinamikus medencebillentéseket, csípőforgatásokat, a kézfejek beszorítását és elernyesztését, valamint az akupresszúrás pontok aktív masszírozását tartalmazza.

A gyakorlatok átmozgatják a teljes testet és amellett, hogy serkentik a vérkeringést, erősítik az izomzatot is nyaktól egészen a lábujjakig. Kivételesen hatásos az Aviva metódus számtalan nőgyógyászati probléma esetén, ideális például a rendszertelen vagy rövid ciklus beállítására, ovuláció elősegítésére, termékenység fokozására. Nem kell orvosnak lennünk ahhoz, hogy tudjuk, ha valamelyik testrészünket ilyen-olyan oknál fogva kevésbé használjuk, ott hamarosan megjelenik valamilyen egészségügyi gond.

Pontosan így van ez akkor is, ha a vérkeringés nem megfelelő az alhasunkban. Nyilván mindannyian szeretnénk elkerülni a betegségeket, a fiatal nők tervezett babát akarnak szülni, de sajnos ezek nem mindenkinél valósulnak meg. Szakorvosi vizsgálatok és gyógyszeres készítmények helyett, érdemes kipróbálni az Aviva tornát, ami a kismedencei részre fókuszál, ott fokozza a vérkeringést és javítja a szervek hormon- és vitaminellátását. Mindez 4 órás tanfolyamon elsajátítható, amire nagyon könnyen jelentkezhetünk a valtozasmuhely.hu portálon keresztül.

Author: seditor