Teszter parfümök számos márkától

teszter parfümök

Szeret új parfümöket kipróbálni, de nem akar sok pénzt költeni a teljes méretű üvegekre? Akkor a teszter parfümök tökéletes megoldást jelentenek! Nemcsak a különféle illatanyagok kipróbálását teszik lehetővé, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy megtalálja a tökéletes illatot.

Pénzkidobásnak tűnhet kidobni egy teljesen jó parfümöt, de nem érdemes megtartani egy olyan illatot, amit nem szeret. Ha nem biztos benne, hogy szereti az adott darabot, fújja magára a teszter parfümöket és nézze meg, milyen az illatuk. Ha pár óra viselés után sem tetszik, akkor váljon meg attól, amelyik nem nyerte el a tetszését! A végső döntés meghozatala előtt kikérheti a barátok vagy a családtagok véleményét is. Talán oda is adhatja azokat, amiket nem szeret, hátha más jobban értékeli majd.

Miután eldöntötte, hogy melyik teszter parfümök maradnak, bátran használja! A parfüm felvitele során mindig kicsi mennyiséggel kezdje. Szükség esetén bármikor fújhat magára többet. Ügyeljen arra is, hogy az illatot a csuklóján, a nyakán vagy a füle mögött alkalmazza, így az illat tovább tart!

Author: seditor