Törölközőszárító radiátor elektromos hálózatra kötve

Jól mutat a törölközőszárító radiátor

Ami vizes lesz, azt meg is kell szárítani, legyen szó esőben elázott ruhadarabokról, kimosott ágyneműről, vagy éppen folyamatosan használt törölközőről.

Utóbbi kapcsán a klasszikus megoldás, hogy hagyjuk a tartón és várjuk, hogy megszáradjon, de ez nem ideális megközelítés. Másik mód lehet a szobában található fűtőtestre helyezés, de ez sem az igazi. Törölközőszárító radiátor elektromos kivitelben is kapható, így érdemes elgondolkodni a beszerzésén.

Előnye a klasszikus, házon belüli fűtésrendszerre köthető társaival szemben, hogy szabadon felszerelhető, nem kell a meglévő fűtéscsövek „nyomvonalához” igazítani. Ebből következik, hogy a helyiségben, de akár a házon belül is kötöttségek nélkül felhelyezhető, később pedig bármikor áttehető máshová, csak a törölközőszárító radiátor elektromos hálózatra kötését kell biztosítani.

Változatos méretben gyártják és forgalmazzák, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb darabot. Ha népes a család és fogy a száraz törölköző, egy ilyen eszköz nagy haszonnal van.

Author: administrator