Tudta, hogy tankvezetést is ajándékba lehet adni Budapesten?

Tankvezetési kupon
Tankvezetési kupon
Tankvezetési kupon

Vannak bizonyos élmények, amelyekről az ember nem feledkezik meg. Amennyiben az egyik kedves ismerősének közeledik a névnapja, születésnapja, esetleg a párjának szeretne kedveskedni, akkor inkább a különböző programokból válasszon, mint egy tárgyat adjon ajándékba. Az olyan oldalakon keresztül, mint az elmenyplaza.hu, még tankvezetési kuponnal is meglepheti ismerősét.

Ki ne vágyna arra, hogy egy harckocsit vezessen? A férfiak közül minden bizonnyal egyikük sem utasítaná vissza ezt a rendkívüli lehetőséget, ezért érdemes fontolóra venni az ajándékutalvány beszerzését. Továbbá, a nőknek is izgalmas lehet, hiszen nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy vezettek már tankot.

Arról nem is beszélve, hogy milyen hatalmas szórakozás, főleg ha a barátait is viszi magával. Képzeljen csak el 36000 köbcentit, amit teljes mértékben vezetni lehet. Szinte fel sem tudja mérni az ember, hogy mi vár rá, amikor ennek a monstrumnak az ülésébe elhelyezkedik. Garantáltan emlékezetes élmény marad utána, mert lényegében véve 30 tonnás harckocsiról van szó, amit bárki vezethet.

Természetesen ezt kijelölt pályán lehet megtenni, valamint lesz olyan szakértő, aki végig irányítani fogja, hiszen mégis egy hatalmas teljesítményű gépről van szó, amivel elég könnyedén lehet kárt okozni másokban. Bár a vezetőszékbe mindössze 1 személy ülhet be, a kísérők bármikor felpattanhatnak a tankra, hogy részt vegyenek az utazáson.

Értelemszerűen nem szükséges a harckocsik előzetes ismerete, azonban a jogosítvány elengedhetetlen. Ráadásul a program végén megkapja az élményről alkotott videót, valamint egy oklevelet is kiállítanak, amin az szerepel, hogy ezennel megszerezte a jogosítványt harckocsikra

. Bármikor megvásárolhatja a jegyet a programra, hogy részt vegyen rajta a barátaival, de úgy is dönthet, hogy ajándékba adja. Remek ötlet például legénybúcsúkhoz, mert ezt az élményt leginkább a férfiak élvezik. A felejthetetlen élmény az garantált, ezért feltétlenül vegye fontolóra a jegy megvásárlását, ha szórakozni szeretnének!

Author: administrator