Újdonság a láthatáron: a párnás kávéfőző

párnás kávéfőző

Technológiailag egyre fejlettebb kávéfőző berendezéseket dobnak piacra. Az újdonságok szerelmeseinek ideális modell a párnás kávéfőző. Az olasz Zia Basic készülékek minimalista stílusjegyeket hordoznak és működésük és szimpla rendszeren alapul.

A kisméretű párnás kávéfőző nemcsak anyagfelhasználásban igényes, hanem az energiafogyasztással is spórol, sőt, a környezetünket is óvjuk általa. A kávépárnák borítása ugyanis teljes mértékben lebomló anyag, akár a zaccal együtt komposztálható, nem hagyunk műanyag szemeteket magunk után, amelyek például a kapszulás változat használata esetén keletkeznek. A párnás kávéfőző csak nemrég tört be a piacra, habár kávépárna már az 1970-es évektől kapható. Akárcsak a kapszuláknál, már a párnák között is bőséges a kínálat.

Valódi különlegességeket lelhetünk a polcokon. A párnás kávéfőző elegáns eszköz, a kávékedvelők kényelméért és az állandóságért született. Mindennap ugyanannyi mennyiségű kávé ideális mennyiségű vízzel, a megfelelő hőfokon a tökéletes kávéélményért.

Author: seditor