Útmutató a kézműves fagylalt értékesítéshez egy népszerű nagykertől

Hisztéria Fagylalt olasz fagylalt nagyker

A hazai piacon a kézműves termékek nagyon keresettek. A természetes alapanyagokból készült fagylalt is idetartozik. Több szempontot is érdemes fejben tartani a Hisztéria Fagylalt olasz fagylalt nagyker szerint. A helyi termelőktől vásárolt friss tej, tojás, gyümölcs a korszerű technológiával felszerelt műhelyben kerül feldolgozásra. A kötelező higiéniai előírásoknak megfelelően történik a gyártás. Nagyon fontos számukra, hogy a vásárlóhoz prémiumminőségű termék kerüljön. A fogyasztó nagyra értékeli, hogy nem különféle porok felhasználásával készül, hanem minden hozzávaló természetes.

A sokéves tapasztalat és a fagyi iránti szenvedélyük hozzásegítette ahhoz, hogy mára az egész országban ismerik és keresik a termékeiket. Nagytételben történik a gyártás, ami a partnerek sikeres együttműködésével kerül a cukrászdák pultjaiba. Széles a kínálat az ízek tekintetében, 50 fajta közül lehet választani. A minőség megőrzése szempontjából fontos a megfelelő tárolás. A műhelyben, a fagyasztókamrában -18 Celsius fokon 60 napig megőrzi a szavatosságát.

Az értékesítés során a legfontosabb a hűtővitrin, ami optimális hőfokon tartja a fagylaltot. A tárolásra használt tégelyekben 3 kg fagyi fér és 8 napig árusítható. Rendelés esetén a cég saját hűtőberendezéssel felszerelt autói kiszállítják a helyszínre a terméket, ezzel hozzájárulva a minőség fenntartásához. Ahhoz, hogy a közös munka sikeres legyen, a viszonteladónak is néhány dologra érdemes odafigyelniük.

A normál hőfok betartása, a pult tisztítása és a kedves kiszolgálás sem elhanyagolható. Ha Ön is szeretné értékesíteni ezt az olasz finomságot, hívja telefonon vagy látogasson el a fagylalt készítő műhelybe, ahol bővebb információval szolgálnak! Érdemes elolvasni a bejegyzéseket, ahonnan érdekes dolgokat tudhat meg a fagyikészítés fortélyairól. A cég, szükség esetén hűtőpultot is tud biztosítani a partnereinek, amiben kiállíthatja ezeket a krémes finomságokat. A színes pultok odavonzzák a tekinteteket és senki nem tud elmenni úgy, hogy ne kóstolná meg.

Author: seditor