Üvegmosó kefe kettős fejjel

üvegmosó kefe

Nagyon sokan felteszik azt a kérdést, hogy mivel érdemes üveget tisztítani? Az üvegmosó kefe dupla kialakítást kapott, ezáltal egyszerre képes tisztává varázsolni az üveg belső és külső falait. Az alján 3 tapadókorong található, így könnyen felszerelhető a mosogató oldalára is, ha erre tartana igényt.

Az eszköz igen könnyen használható, egyszerűen csúsztassa a poharat vagy bármi mást a középső kefére és forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a rugalmas sörték eltávolítsák a szennyeződéseket. A sörték az üvegmosó kefe esetében rugalmasak, közepesen kemények és kiváló minőségű anyagból készültek. Ne forgassa az óramutató járásával ellentétes irányba, mert tönkreteheti a középső kefét és az eszköznek is búcsút inthet emiatt! Mire használható egy ilyen üvegmosó kefe?

A kétoldalas sörtéjű változat mindenféle üvegáru megtakarítására alkalmas, például cumisüvegeket, borospoharakat, kávéscsészéket, söröspoharakat, vázákat vagy teáskannákat is nagyon könnyen ragyogóvá varázsolhat ezzel az eszközzel.

Author: seditor