Van olyan kismama nadrág, ami egyszerre kényelmes és divatos?

kismama nadrág

Amikor növekedni kezd a pocak, talán legelőször azt vesszük észre, hogy az addig kényelmes viseletet nyújtó farmernadrágunk kezd szorítani, kényelmetlenné válni. Ilyenkor kezdenek el kismamafarmert keresni a terhes hölgyek az üzletekben. Nem mindig egyszerű olyan kismama farmert találni, ami egyszerre jól mutat és hordani is kényelmes.

Pedig vannak nagyon kitűnő modellek, amelyekben kényelmesen járhatunk-kelhetünk a terhesség idején. Elegáns és kényelmes kismamafarmerek megvételére kínál kiváló lehetőséget például a bboom.hu webáruház, amelynek gazdag kínálatát egyszerűen nem szabad kihagyni. Az itt kapható Mamalicious farmerek csípőfazonúak, merev részük a pocak alatt fut, így garantálják azt, hogy sehol sem fognak szorítani.

Tulajdonképpen a hasat egy pamut anyagú bandázs fedi, ami igen könnyű és puha. A gyártó terheseknek szánt farmereinek különleges és egyedi megoldása abban rejlik, hogy nem a farmer folytatásaként varrják össze a bandázs anyagát, hanem a belső varrásszélhez illesztik azt, és ennek köszönhetően a két matéria külön tud mozogni, így nem szorítja a has alatti részt. Ezeknek a nadrágoknak a szakemberek egyenesre szabták a derekát, beleillesztve egy végig gomblyukazott gumipántot annak érdekében, hogy a test vonalához igazítható legyen a farmer. Ez a remek megoldás lehetővé teszi, hogy akár az első trimesztertől kezdve, egészen a várandósság végéig, illetve a szülés utáni időszakban is hordható maradjon az adott darab.

A webáruház kínálatában többféle kismamafarmer fedezhető fel. Választhatunk a slim, a regular vagy straight, a kantáros, a gumibetétes, illetve a jeggings típusúak közül. A koptatott és egyszínű fazonok egyaránt népszerűek.

Tehát, ha Ön valóban kényelmes nadrágot szeretne vásárolni a terhessége hátralévő részére, fontolja meg a Mamalicious gyártó valamelyik nagyszerű termékének megvásárlását! Ugyanakkor nem pusztán hosszú, hanem rövid farmernadrágok is vannak a felhozatalban, tehát akár nyárra is beszerezheti ezt a rendkívül kényelmes viseletet.

Author: seditor